Mediteren met 'wij-samen'


Veel is reeds gezegd en geschreven over meditatie. Meditatie wordt gebruikt om te komen tot innerlijke rust; door de gecreëerde innerlijke ruimte en rust groei je in bewustzijn.

Hoe ruimer je bewustzijn, hoe vlotter de inzichten, het weten, waardoor je stabiel in het leven kan staan en makkelijker antwoord en oplossing vindt voor aardse uitdagingen. 

Er zijn vele methoden van meditatie; de ene ligt je, de andere niet.

Wat belangrijk is: tracht meditatie steeds 'gegrond' te beleven. Blijf bewust aanwezig in jezelf tijdens de meditatie, en laat het Licht instromen tot in je basis, je 1e chakra en dieper de aarde in.

Breng Hemel op Aarde en niet andersom. 

 

Neem een kijkje op de 'Agenda',

alwaar diverse meditaties worden aangeboden,

ook door collega-docenten.

 


Geïnspireerde Meditaties

Regelmatig worden geleide en geïnspireerde meditaties van de Esoterische Reeksen alhier geplaatst zodat iedereen deze energieën en Kracht tot zich kan laten komen.

De meditaties bevatten informatie in de energie van het moment en de aanwezige groep en dragen bij tot groeien in bewustzijn en vrede uitdragen in de wereld. 

De kracht van de groepen versterkt de energiekracht van de meditaties, en dus ook van het doel: van Innerlijke Vrede tot WereldVrede.

Tijdens deze meditaties verbinden we ons ook telkens met andere mediterende groepen, Lichtwerkers over de hele wereld om de kracht x1000 x1000 x1000 te versterken.

De meditaties zijn stuk voor stuk pareltjes, als ik het zo mag zeggen, gedragen en gevuld door vele zegeningen van de energieën en de Meesters.