Contact

'wij-samen'

Jagersdreef 2950  - Kapellen - België

Zie onderaan deze pagina voor de verkeershinder richting Jagersdreef. 


Stuur je vragen, inschrijvingen, enz ... naar het mailadres   'wij-samen@proximus.be'


Het is onze intentie alle vragen en mails steeds binnen de 3 dagen te beantwoorden.

Beveiliging door providers van mailverkeer, vooral  de GDPR-wetgeving (privacy), blokkeert soms het mailverkeer en het kan zijn dat een antwoord op je mail terecht komt in één van je spammappen, bvb 'spam'/'ongewenste mail' of andere. Verplaats onze mail dan naar je 'Postvak In' zodat je systeem ons mailadres als 'veilig' kan registreren in de toekomst.

Alvast bedankt. Verkeer: Enkele aanpassingen: 

Tijdens de Kerstvakantie is voor de Hoogboomsteenweg verkeer mogelijk in beide richtingen. Nadien gelden er terug beperkingen,

of noemen we het andere mogelijkheden. :) 

 

18/12: Bovenop onderstaande, gekende, wegenwerken zullen er nog werken zijn in de Jagersdreef door Fluvius en andere nutsbedrijven. Vanaf 8 januari tot afwerking (ca 30 dagen) zal de Jagersdreef éénrichtingverkeer zijn van Hoogboomsteenweg tot Holle Weg.

Naar Jagersdreef 35: Vanaf de Kapelsesteenweg kan je de Valkenlaan nemen en dan rechtsafslaan aan de Jagersdreef; Vanaf de Hoogboomsteenweg kan je direct de Jagersdreef (links) nemen. 

Wegrijden vanaf de Jagersdreef 35 kan enkel via de Fabriekstraat, en vandaaruit naar de Kapelsesteenweg. Dit kan bvb Fabriekstraat, dan links de Casteldelvinolaan in; op het einde naar links in de Henrilei, vanwaaruit je dan:

- aan de lichten naar rechts gaat op de Lage Kaart. Deze blijven volgen tot aan de Kapelsesteenweg. 

- aan de lichten naar links gaat op de Lage Kaart, richting Brasschaat.

 

Wegenwerken tot juni 2024.

Er zijn wegenwerken aan de Hoogboomsteenweg, vanaf de kerk van Hoogboom tot aan de Kon. Elisabethlaan.

Dit gebeurt in 3 fasen, en momenteel is

- De Hoogboomsteenweg afgesloten in 1 richting. Je kan enkel vanaf de Antwerpsesteenweg (ook Kapelsesteenweg genoemd) naar Brasschaat.

18/12: - (Aangepast) Ondertussen kan je vanaf de Bernard De Vadderlaan (Beenhouwerij Scheltjens) ook terug richting Kapelsesteenweg. 

- (Aangepast) Kom je vanaf Brasschaat dan neem je best de Lage Kaart tot aan de Kapelsesteenweg, sla rechts af en rijd door tot je aan je rechterkant de Valkenlaan hebt. Neem deze tot aan de Jagersdreef. (Valkenlaan is direct na de Delhaize en Quick, welke zich op de linkerzijde van de Kapelsesteenweg bevinden).

Wie de weg kent kan ook vanaf de Lage Kaart, de Henrilei nemen en zo naar de Jagersdreef. 

Of vanaf de Kapelsesteenweg, de St Antoniuslei en van daaruit naar de Jagersdreef. 

- (Aangepast) De Valkenlaan is terug open in beide richtingen. Let op: Fietsstraat!

- De Holleweg is ook eenrichtingsverkeer: vanaf de Jagersdreef mag je niet in de Holleweg. 

18/12: - (Aangepast) Kom je vanaf de Bosdreef (deze is terug open) dan kan je rechtoversteken aan de Hoogboomsteenweg, de Leeuw Van Vlaanderenlaan in tot aan de Holle Weg, daar ga je naar rechts tot aan de Jagersdreef. Gezien de werken van Fluvius van 8/1 tot ca 8/2 lijkt het me nog even aangewezen om vanaf Kalmthout langs de Kapelsesteenweg te komen. 

 

Als er vragen zijn, laat maar horen. Veel succes.