Sjamanisme


Wat is Sjamanisme

Sjamanisme is werken is met de Elementen van de natuur:

Aarde, Water, Vuur, Lucht/Licht, de Spirits,

de Windrichtingen,

archetypische Krachtdieren

en materialen, tools, (kruiden, planten, stenen, etc...),

kortom datgene wat de natuur ons aanreikt,

zowel fysiek-materieel als spiritueel-energetisch.

Het is de natuur welke ons verbindt en verbonden houdt met onze oorsprong, onze natuur, ons doel, om meer en meer te leren leven vanuit Het Hart. Het is prachtig als we ons als mens terug kunnen verbinden met de natuur, want wij zijn deel van de natuur en haar energieën.

Er zijn verschillende methoden om de sjamaan in jezelf (terug of meer) te ontdekken en te laten groeien. Deze verschillende methoden vinden hun oorsprong in de verschillende werelddelen en gebieden, landen, volkeren en culturen.

Alhier worden enkele sjamanistische methoden/tradities naar voren gebracht, toegelicht en aangeboden zonder dat enige beperking wordt toegeschreven aan een niet vernoemde methode. Het zijn methoden welke bekend zijn aan de collega-docenten vernoemd op deze site. Logisch, want we kunnen enkel spreken over dingen die onze ervaring wegdragen. 


Esoterische Healing

Inca-Sjamanisme

Methoden aangereikt en overgedragen door de Q'eros, Paqo's uit de Andes, Don Alejandro, Dona Maria, e.a., en ook Alberto Villoldo.

Munay-Ki, Nusta Karpay en het maken van Despacho's voor verschillende doeleinden van groei, healing, meditatie, dank, en zo veel meer. 


Esoterische Psychologie

Munay-Ki

Munay-Ki: 9 inwijdingsrituelen ons overgedragen door de Q’eros, sjamanen uit de Andes, afstammelingen van de Laika’s. Munay-Ki brengt je in je Hart en duidt de weg, je pad, te lopen in deze incarnatie.

Meer ...


Nusta Karpay

Nusta Karpay: 7 inwijdingen die je over het Regenboogpad verbinden met de 7 Godinnen, de 7 sterren van de Pleiaden, 7 Krachtenplaatsen in de Andes, in je 7 Chakra's.

Meer ...


Esoterische Healing

Despacho

 

 

 

Meer ...


Esoterische Healing

Sjamanistische Reizen, Shamanic Journeying, Soulretrieval.Noord-Amerikaans-Sjamanisme, aangereikt door Kathleen Milner: Sjamanistisch Reizen, Shamanic Journeying, begeleid door de drum om alzo te leren reizen in de verschillende werelden: de Benedenwereld, de Middenwereld en de Bovenwereld. Je kan reizen voor verschillende opdrachten: heling, krachtdieren, soulretrival, en zo veel meer. Sjamanisme in al zijn eenvoud.