Reiki Seichem Master


Het Reiki of Seichem pad betreden

Als de Reiki of Seichem methode je aanspreekt, is het goed om uit te kijken naar een voor jou geschikte Reiki of Seichem Master.

Een Reiki Master is geïnitieerd in de 3 Reiki Graden.

De Reiki Master Teacher heeft ook de opleiding gevolgd om mensen te gaan initiëren, inwijden, begeleiden op het Reiki-pad.

Hetzelfde geldt voor de Seichem Master Teacher. 

 

Waar vind je een Reiki of Seichem Master?

Als je een Reiki of Seichem Master zoekt, dan ga je best af op je gevoel.

In het geval dat je reeds iemand kent die Reiki-master is, en het klikt goed tussen jullie beiden dan hoef je niet verder te zoeken.

Je kan mensen in je omgeving vertellen over je besluit dat je Reiki of Seichem wenst te doen en dat je op zoek bent naar een Reiki of Seichem Master;

Je kan bij alternatieve opleidingscentra informeren;

Alternatieve tijdschriften kunnen ook interessante informatie opleveren;

Internet is een goed medium om op korte termijn veel informatie bijeen te sprokkelen, maar soms zorgt het er ook voor dat je soms het bos door de bomen niet meer ziet.

 

Criteria

Als je dan een lijstje hebt met Reiki of Seichem Master, dan kan je rekening houden met volgende criteria:

Waar woont de Reiki-master?

Waar worden de cursussen gehouden? Is de afstand doenbaar. 

Wat is de prijs van de cursus? Hier kunnen nog al eens wat verschillen inzitten.

Wel is het zo dat bij de keuze van je master de afstand of de prijs niet altijd de belangrijkste factor zijn, want vooral: het dient te klikken tussen jullie beiden, maw er dient vertrouwen te zijn. 

 

Wat biedt de Reiki of Seichem Master aan

Het is belangrijk dat je bij de cursus de nodige theoretische informatie bekomt, een cursusboek en certificaat krijgt, de inwijding(en) ontvangt, praktijk oefent, en de nodige begeleiding of opvolging na de cursus.

Worden er Reiki/Seichem-momenten georganiseerd. Deze oefenmomenten zijn interessant omdat je alsdan contact kan hebben met andere Reiki/Seichem-mensen, je kan ervaringen uitwisselen; je kan er Reiki/Seichem ontvangen en geven.

Reikisysteem: Welk systeem initiëert de master?

Wat is de afstammingslijn van de master? Waar houdt de master zich op spiritueel of alternatief vlak nog mee bezig? Zijn het dingen die voor jou ook goed voelen? Wat heeft de master gerealiseerd op energetisch vlak? Wat kan de master? Bovenstaande informatie kan je tegenwoordig gemakkelijk via e-mail te weten komen.

 

Kennismaking en behandeling

Je kan ook met de master een afspraak maken voor een Reiki/Seichem-behandeling. Dan kan je gelijk ervaren en kennismaken.

 

Als de leerling klaar is, verschijnt de meester.

 

Ben je op zoek naar een Reiki - Seichem Master?

Bevraag me gerust. In de loop van de jaren heb ik vele Reiki en Seichem masters mogen opleiden. 

Warme groet,

Ingrid