Ingrid

Reeds ruime tijd actief op het pad van groeien in bewustzijn.

Dit pad bracht me bij Yoga, Taiji, Reiki en andere Stralen (Seichem), sjamanisme, intuïtieve ontwikkeling en verdieping in aura en chakra-healing, meditatie, en zo veel meer, om dan uiteindelijk terecht te komen bij esoterie, gebaseerd op de leringen van Djwhal Khul, weergegeven in de boeken van Alice A Bailey. Plots kwam de herkenning, en gingen vele deuren open; alles kwam in een stroomversnelling.

De vele jaren van opleiding en verdieping hebben ertoe geleid dat groeien in bewustzijn een passie werd; een passie welke ik dagelijks leef en beleef, en welke ik graag deel met anderen.

Gedurende 20 jaren actieve praktijk mocht ik dankbaar en geïnspireerd vele mensen begeleiden om meer ruimte, vreugde en gezondheid in het leven te ervaren, alsook het leven en zijn doelen beter te begrijpen. 

De ervaringen welke ik daarbij zelf mocht opdoen was ook een duidelijk pad van groei voor mezelf, in wisselwerking met het Universum en zovele anderen.

Vanuit inspiratie is hieruit voortgevloeid dat we met velen nu het 'wij-samen'-platform vorm kunnen geven. 

Zo dankbaar dat er nu meer rust en tijd voor mezelf kan zijn, doch dat het broodnodige, liefdvolle, wereldwerk kan verdergezet worden vanuit hobby, vrije tijd, inspiratie, passie, en zo veel meer ... 

Als er vragen zijn dan hoor ik het graag. 

Ingrid 

Reiki & Seichem Master Teacher

Esoteric Healer & Teacher

Lees hier meer over de opzet van dit 'wij-samen'-platform. 

Terug naar vorige pagina