Whisperings, in dialoog met je ziel ...

Whisperings

Whisperings, In dialoog met je ziel je innerlijke vrijheid ontdekken. Dit boek van Hilde de Vos neemt je mee op een wonderlijke reis naar binnen. Alle wijsheid zit immers in jou. Jij hebt de sleutel om je hart te openen en je ziel te bereiken.

In Whisperings vertelt Hilde de Vos je hoe je je innerlijke wijsheid ontdekt en boodschappen uit je ziel ontvangt. Een eenvoudige mantra zet je op weg naar je liefdevolle kern. Sluit je ogen, leg je handen op je hart, adem rustig en observeer wat er zich achter je ogen afspeelt. Je spirituele pad zich zal zich stilaan in alle eenvoud in dialoog met je ziel ontvouwen.

Ga je mee op deze innerlijke reis? Open dan je hart met de energie in de meer dan 150 helende Whisperings die verzameld zijn in dit wonderbaarlijke boek. Ga dagelijks in verbinding met jezelf en ontdek de liefdevolle stem van je ziel.

 

Wat lezers vertellen over Whisperings

De eenvoudige mantra veranderde mijn dagelijks ritueel. Ik merkte een gevoel van welzijn en verbondenheid met mezelf, evenals een gevoel van vrede en verbinding met anderen en de planeet.’ (Bob, Portland, VS Oregon)

Via de Whisperings kon ik mijn hart terug openen en me herinneren waarmee ik was geboren. De auteur geeft je geen voorgekauwd materiaal maar zet je op weg om je eigen pad te gaan.’ (Sofie, Antwerpen)

Doorheen het boek hoorde ik de stem van het universum. De auteur zei vooraf: Als ik dit kan, kan jij dat ook. En dat klopte. Door het lezen van de Whisperings, de toepassing van de eenvoudige mantra en de zelfsessies kreeg ik verbinding met mijn liefdevolle kern. De liefde die mijn zielenstem me brengt, wil ik nooit meer verliezen.’ (Nadia, Brussel)

Het boek bracht me wat ik al veel te lang buiten mezelf zocht: verbinding via mezelf met het universum. Een gevoel van één zijn met de andere. Pure dankbaarheid voor de eenvoud van ons bestaan.’ (Charlotte, Den Haag)

 

Bestellen,

Via deze website doorgestuurd naar Hilde: 20 €

Via de website van Hilde www.whisperingsfromreiki.com : 20 €

Via de boekhandel en www.witsand.be: 22,50 €

 

Over de auteur

Hilde de Vos is een woordenfluisteraar. Van jongs af was ze gepassioneerd door de magie van taal. Ze werd docent Nederlands & Engels, journalist en runde een copywritersbureau. Woorden resulteerden in gedichten, kortverhalen, poëziebundels én Whisperings.

Via meditatie, mindfulness, yoga nidra en energieheling (chakraheling, Reiki & Seichem, Munay-ki, sjamanisme) ontdekte ze -wat ze noemt- het ‘innerlijke gefluister’. Ze leerde woorden geven aan het onnoembare vanuit het hart, de ziel, het universum. Het onnoembare vertaalde zich in Whisperings, helende woorden die via energetische transmissies neerdalen en als Tibetaanse vlaggetjes uitwaaieren over de wereld.

www.whisperingsfromreiki.com Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.