De Open Heart & Reiki Circle is een Afstand-Healingcirkel, een moment waarop we samen zitten in Reiki, in Liefde, in de Universele energie die Alles geneest. De kracht van deze cirkel is onze verbinding in de uitgestrekte oceaan van Reiki.


Deze cirkel wordt twee keer per maand gefaciliteerd als cirkel van intentie. Vanuit je eigen huis, werkplek, samen met vrienden of familie komen we over de hele wereld samen om Reiki te sturen en in alle rust bij elkaar te zitten. Iedereen is welkom. Kijk hier voor de datums.


In elke cirkel staan ​​drie thema's centraal. Samen creëren we een krachtig web van helend licht en liefde. We worden Eén als we een energetisch veld van vrede opbouwen zodat al het leven kan bloeien. Liefde en de Universele energie verbinden ons met de kracht van dit tijdloze moment. De cirkel bevat deelnemers van over de hele wereld, bijv. de VS (Oregon, Arizona, New Mexico, New York, Idaho, Washington), Peru, Canada, het VK, België, Nederland, Oekraïne, Rusland, Kazachstan, Hong Kong,...

Tijdens de cirkel komen Whisperings door die je daarna kan lezen op https://whisperingsfromreiki.com/blog/

Citaten van deelnemers

  • “Open Hart & Reiki is stilletjes inspirerend! Mooie rustige en krachtige Reiki!” (Jodi)
  • "Een Aanwezigheid die wordt ervaren met expansie van Energie in de wereld." (Anu)
  • “Er komt een warme amberkleurige gloed doorheen. Het is heerlijk om herinnerd te worden aan de Liefde waartoe we toegang hebben.” (Bob)
  • "Ik merkte een gevoel van welzijn en verbinding met anderen tijdens het gesprek, evenals een gevoel van vrede en verbinding met onze planeet." (Marilee
  • “De Fluisteringen die je ontvangt zijn altijd diepgaand, en ik vind ' Wie ben jij ?' vooral zo” (Ariamnè).
  • “Ja tegen een meditatie voor wereldvrede! Dit is erg belangrijk in deze tijd en ik weet dat het een positief en liefdevol verschil zal maken!” (Roos)
  • “Altijd een feest om via Reiki verbonden te zijn en je te concentreren op liefde en licht. Het maakt mijn dag goed, elke keer!..” (Sophie)
  • “Het gaat erom dat je een trilling vanuit het hart oproept, laat stijgen en doorstuurt zodat er een verweving ontstaat in een groter energetisch veld. De intentie die je op deze manier plaatst, ondersteunt jezelf en anderen en komt de vibratie van planeet aarde en al haar wezens ten goede.” (Nederlands: "Het gaat erom dat je vanuit het hart een vibratie oproept, laat opkomen en doorzendt zodat er een vervlechting samengaat in een groter energetisch veld. De intentie die je zo neerzet ondersteunt jezelf en anderen en komt ten goede aan de vibratie van de planeet aarde en alle wezens die zich hier bevinden." Yasho)
  • "We hebben lang genoeg gesproken over de opwarming van de aarde, nu is het tijd voor actie." (Marianne)

Artikel aangebracht door Hilde de Vos

 Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.