Hilde de Vos is Reiki & Seichem Master, Yoga Nidra docent, energieheler en woordenfluisteraar. Van jongs af was ze gepassioneerd door de magie van alle vormen van taal.

Ze werd docent Nederlands & Engels, journalist, werkte tal van projecten en concepten uit in de socio-culturele sector en runde een copywritersbureau. Woorden resulteerden in gedichten, kortverhalen, poëziebundels én Whisperings.

Via meditatie, mindfulness, yoga nidra en energieheling (chakraheling, Reiki & Seichem, Munay-ki, sjamanisme, soundhealing) ontdekte ze -wat ze noemt- het ‘innerlijke gefluister’. Ze leerde woorden geven aan het onnoembare vanuit het hart, de ziel, het universum. Dit onnoembare vertaalde zich in Whisperings, helende woorden die via energetische transmissies van gidsen en Ascended Masters neerdalen en als Tibetaanse vlaggetjes uitvliegen over de wereld.

 

In 2015 start ze met de

Open Heart & Reiki Circle

die sinds 2016 ook door Reiki Home ondersteund en gepromoot wordt.

Meer info over en voor deelname kijk hier. 

 

Het ontvangen van deze transmissies resulteerde in de publicatie van haar boek: 

Whisperings, in dialoog met je ziel je innerlijke vrijheid ontdekken 

(Witsand Uitgevers,2022)

Kijk hier voor meer informatie. 

 

Opleiding en spirituele lineage

  • Reiki Usui Shiki Ryoho, the Usui System of Natural Healing: 1ste, 2de graad, Master in the lineage van Mikao Usui, Chujiro Hayashi, Hawayo Takata, Phyllis Lei Furumoto, Paul Mitchell, Phil Morgan, Frank & Kathy Coppieters.
  • Reiki & Seichem vanuit de Tera-Mai™ lijn: 1ste en 2de graad, Master Teacher (3A en 3B) in the lineage van Mikao Usui, Chujiro Hayashi, Hawayo Takata, …, Kathleen Milner, Ingrid Carpentier.
  • Yoga Nidra teacher: trainingen gevolgd bij James Reeves
  • Universeel sjamanisme-practitioner: in the lineage van Joska Soos, Frank Coppieters
  • Soundhealer-practitioner: trainingen gevolgd bij Michele Averard & Nestor Kornblum (Harmonic Sounds), oprichters van de International Association of Sound Therapy.

Dit alles zet Hilde graag in om samen met jullie deze planeet met al zijn bewoners mee te verzorgen en te helen waar nodig. Zo creëren we samen een liefdevolle plek voor alle toekomstige generaties en wezens.

Hilde geeft workshops energieheling en begeleidt je persoonlijk op je pad via individuele sessies en workshops.

Locaties voor sessies en workshops ‘Reiki & Seichem, meditatie, Munay-Ki, yoga Nidra, Mindfulness, Whisperings’:

  • UGO-Relax (Uw huis voor Gezondheid & Ontspanning) - Schoolstraat 7 - 2120 Wijnegem
  • Ruisloos (psychotherapiepraktijk) - Veltwijcklaan 224 - 2180 Ekeren

 

Hilde ging diep in haar opleiding als Reikimeester. Ze vermeed niet wat zich aandiende, worstelde als het nodig was en liet haar eigen licht meer en meer en ten volle toe. Haar band met Reiki is zeer sterk en authentiek. Wie een sessie van haar ontvangt, komt terecht in een bad van heerlijk licht. Een aanrader!’ Frank Coppieters

 

‘Het boek straalt een lieve zachte doch krachtige energie uit! Volledig in verbinding met de Meesters.

Ik hoorde als het ware de Whisperings op de achtergrond tijdens het lezen.’

Ingrid Carpentier

 

Contact en info           

Tel: 0477/980.280

Mail: hil.devos&skynet.be

#whisperingsfromreiki

www.whisperingsfromreiki.com