Ik mag met trots zeggen dat ik een gelukkig getrouwde vrouw ben met 2 kinderen, 2 pluskinderen en 6 kleinkinderen.

Uit jarenlange ervaring kan en wil ik jullie delen dat Reiki/Seichem en een goede coach een stevige houvast en sterke basis zijn in je leven. Ik ben heel dankbaar dat ik altijd bij de juiste mensen terecht kon.

Deze mensen hebben mij geholpen bij depressies, het verwerken van misbruik, grenzen stellen, in mijn kracht staan, scheiding, burn-out en een grote spirituele groei. Deze levenservaringen, groeiprocessen, vele cursussen en opleidingen zorgen ervoor dat ik ben uitgegroeid tot een stabiele Reiki & Seichem-Master-Teacher  en Esoterische healer en wens op mijn beurt mensen te begeleiden en te inspireren op hun pad. Ik ben heel dankbaar dit werk te mogen en kunnen doen. Werken met de universele levensenergieën, het onuitputtelijke licht, onvoorwaardelijke liefde en kracht is een zegen,  door deze energieën  te kunnen ontvangen en te mogen uitdragen kan ik werken vanuit een passie.

Voel je je niet goed in je vel of loop je ergens tegen aan, wil je meer in je kracht komen en innerlijke rust ervaren. Wil je in jezelf op zoek gaan naar balans en leren leven in harmonie ook met anderen  dan sta ik graag met hart en ziel ter uwe beschikking om je te begeleiden op je pad, je te helpen groeien in bewustzijn en helende  Reiki/Seichem of esoterische energie te laten instromen.

Zo wat ik voor u graag wil betekenen zo ben ik heel dankbaar voor een vrouw, ingrid carpentier, die voor mij heel veel betekend heeft en nog betekent. Ze heeft me erg geïnspireerd en gemotiveerd om een eigen praktijk op te richten. Uit respect en dankbaarheid wil ik haar graag vernoemen.

Werken met energie gebeurt altijd in een wisselwerking: tussen u en mij, tussen mijn leraren en mij, tussen het universum en mij. Dus door samen te werken groeien we samen!

Annick

Reiki & Seichem Master Teacher - Esoteric Healer

Lid van de Beroepsvereniging Naturo

Website: anni-chi.be

2180 Ekeren

Ik ben dankbaar dat ik het Reiki-pad gevonden heb.