Omarm je toekomst met Sunshine Reiki. De bron voor jouw persoonlijke groei.

Mijn naam is Francis Spijker. Ik ben 37 jaar getrouwd met Anita en wij hebben samen twee zonen, Jeremy en Mike. Wij wonen al 40 jaar in Putte en ik mag vanaf 1 januari 2020 genieten van mijn pensioen.

 

In 1993 besloot ik om het roer om te gooien en een nieuw pad te bewandelen, een pad waarin Reiki een belangrijke rol speelde. Allereerst besloot ik een eerstegraads Reiki cursus te volgen.
Vervolgens heb ik in 2003 gekozen om de tweedegraads cursus te volgen en in 2005 de inwijding tot Master. Daarnaast heb ik, in 2006, een opleiding gevolgd tot Spiritueel Therapeut.

Na al deze opleidingen, heb ik er voor gekozen om mijn aandacht te vestigen op het zorgdragen voor onze kinderen. Wij hebben het altijd enorm van belang gevonden dat onze kinderen de juiste opvoeding en opleidingen genoten.

In 2018 heb ik de draad weer opgepakt en heb ik alle drie de Reiki-inwijdingen opnieuw gevolgd, bij Ingrid Carpentier van Inner-Chi. Vervolgens heb ik eerder dit jaar de opleiding tot Reiki Master-Teacher gevolgd. Hierdoor mag ik mijzelf nu Reiki Master noemen en zelf inwijdingen en behandelingen geven.
Daarnaast heb ik een opleiding ‘Esoterische Healingtechnieken’ afgerond.

In 2019 ben ik dan mijn praktijk begonnen, en bied aan, ook op verplaatsing: 

Reiki behandelingen.

Access bars behandelingen.

Opleidingen Reiki/Seichem, eerste graad, tweede graad en master/teacher.

Meditaties.


Dit ben ik dus in vogelvlucht!
Frans Spijker – Sunshine Reiki

4645GJ Putte ( Nederland )

Reiki & Seichem Master / Teacher
Spiritueel therapeut - Esoteric Healer