Met trots zet ik even mijn praktijk De Smaragd, die staat voor innerlijke Harmonie, in de kijker.  Het refereert naar de kristallen waar ik tijdens een Reiki-behandeling mee samen werk.

Reeds jaren draag ik mijn steentje bij, om mensen in het dagelijks leven “een vrolijke noot” te geven, waardoor ze even verder kunnen.  Daarna kwam er het grote verlangen, om mensen “bewust” te maken, en inzicht te geven van zelfontplooiing.

Simpelweg mensen kunnen “opladen” helende massages is geweldig!  Zowel ayurvedische massages geven met warme olie, alsook energetisch via reiki en seichem is zo bijzonder! Een mens buiten zien stappen, met blinkende ogen, maakt dat deze positieve energie verder uitgedragen wordt, in het lichaam, in de omgeving. Daarna kwam het verlangen, om ook de opleidingen door te kunnen geven.  Vorig jaar nam ik met een dankbaar hart deel, aan de Seichem-master opleiding via Ingrid Carpentier vol van Inner-Chi.  Hier en nu, is het zo’n meerwaarde dat mensen zelf-behandelingen kunnen doen, zowel  Reiki,  Seichem, alsook de ayurvedische massage kunnen toepassen thuis, waardoor ze op hun beurt nog meer intenser bijdragen op het balanceren van het grotere geheel.  Met oprechte dankbaarheid wil ik deze brandende fakkel, vol kracht en doorzetting, doorgeven aan elk hart! Opdat ik net zoals Bram Vermeulen kan zeggen: “Ik heb een steen verlegd, in een rivier op aarde.”

Gina Braem - De Smaragd

Website: desmaragd.be

9100 Sint-Niklaas

Reiki- & Seichem-Master & Healer

Binnenkort aangesloten bij Naturopathica.

Zowel Individuele begeleiding, als groepsverband: Reiki behandelingen en opleidingen 1, 2,3/Seichem behandelingen en opleidingen 1,2,3/ Ayurvedische Zelfbehandeling aanleren/ Nieuwe en Volle maan meditaties

Open je hart om te durven ontvangen!