Vanuit het hart deel ik, begeleid ik en ben ik aanwezig.

Mijn naam is Céline en door verschillende moeilijke uitdagingen in het leven, zoals we allen ons verhaal hebben, ben ik verdiept in healing en alle andere verdere puzzelstukjes die mij verder hebben geholpen op mijn pad. Het pad van groei en ontwikkeling dat ik blijf bewandelen. Elke ervaring, een nieuwe uitdaging, een nieuwe verdieping.

De spirituele verdieping die mij zo geholpen heeft en verder steunt, blijft verdere deuren openen.

Mijn Reiki pad is gestart in Ierland, waar ik in dankbaarheid naar kijk en eens terug in België een paar jaar later voelde ik dat het het moment was om mijn Masterschap af te ronden en dan kruiste mijn pad met dat van Ingrid. Een ontmoeting waar ik zo dankbaar voor ben, voor de begeleiding, voor het delen, voor het verder blijven ontdekken en verdiepen met haar.

Naast de Reiki & Seichem Master Teacher te hebben afgerond, blijf ik verruimen, nu ook met de esoterie.

Mijn doel is dat ik mensen kan begeleiden om bij zichzelf thuis te komen, de liefde en kracht te herkennen, naar acceptatie en het omarmen.

Energetische healing is een groot deel van waarvoor ik hier ben.

Verder geef ik yoga Nidra, Yin en Restorative yoga, om ook in stilte te keren en rust te ervaren, en verdiep ik hierbij ook met Qigong. 

Sound healing is ook op mijn pad gekomen en vanuit de kracht van de vibraties van de klanken, deel ik dit verder mee.

Daarbij geef ik Pilates waar ik voel dat de fysieke beweging en het lichaamsbewustzijn ons zoveel beter en krachtiger kan doen voelen vol energie.

Aansluitend kan je ook bij mij terecht voor ontspanningsmassages en zwangerschapsmassages. Ik begeleid ook verder pré- en postnataal met yoga en Pilates. 

Wat het ook is, tijd en zorg nemen voor onszelf, zich openstellen in liefde.

Altijd welkom voor verdere vragen en informatie:

Céline

CaringLovingSelf - Antwerpen

www.caringlovingself.com